Tuinen Vandemaele voor elke tuinWIE ?

Tuinen Vandemaele heeft jarenlange ervaring in tuinrealisaties. In 1967 richtte Jozef Vandemaele Tuinen Vandemaele op als eenmanszaak. Sinds 2006 staat zoon Jurgen aan het hoofd van het bloeiend bedrijf. Jurgen Vandemaele is een gediplomeerd landschaps- en tuinarchitect. Hij behaalde ook zijn diploma als preventieadviseur. Zo is Tuinen Vandemaele dé geknipte partner om de groenzones rond gereglementeerde bedrijven correct aan te pakken, volgens de richtlijnen van elk bedrijf.
Het team van Tuinen Vandemaele bestaat uit twaalf vaste werknemers, elk met hun eigen kwaliteit en ervaring.


WAT?
Tuinen Vandemaele J. BVBA is een ontwerpbureau en tuinaannemers bedrijf. Een kindvriendelijke tuin bij een woning, een sfeervolle buitenruimte bij een kantoor, de complete groenaanleg rond bedrijven…: geen uitdaging is te groot.
Tuinen Vandemaele staat voor tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud. Voor een totaal tuinproject dus. De focus ligt altijd op sfeervolle tuinen, kwalitatieve materialen en oog voor detail.


WAAR?
De tuinmannen van Tuinen Vandemaele neemt tuinprojecten aan in de ruime regio van Sint-Eloois-Winkel, Ledegem, Izegem, Kortrijk, Waregem, Roeselare, Staden, Knokke… Kortom in heel West-Vlaanderen. En daarbuiten.


WAAROM?
Tuinen Vandemaele heeft de professionaliteit en het materiaal in huis voor alle kleine en grote tuinen. Of die nu moeten ontworpen, aangelegd of onderhouden worden.
Een greep uit het aanbod: aanplant van gazon, afsluitingen, bezaaiing, beplatingswerken, snoeien en vellen van bomen, planten van grote bomen, grondwerken en omgevingswerken, aanleg van terrassen, parkings en opritten, verhardingswerken, vijvers, zwemvijvers en andere waterpartijen...


Indien je Uw tuin aan ons toevertrouwt contacteer dan Vandemaele Jurgen en Vandeweghe Tine en wie weet onze kleine opvolgers dochter Anouck en zoon Jarne. Op het nummer 051/301556

meer »


handige tuinonderhoudtipSnoeien van bomen


Laat nu uw bomen, heester, vaste planten en rozen snoeienmeer handige tuinonderhoudtip

klaar voor uw nieuwe tuinTuinen Vandemaele J bvba


Vlinderbeekstraat 2
8880 Sint-Eloois-Winkel
051/30.15.56
info@tuinen-vandemaele.be

Wij helpen u graag mettuinarchitectuur en ontwerp, tuinrealisaties, tuinaanleg, tuinonderhoud, persoonlijke tuinman, omgevingswerken, beplantingswerken, gazonaanleg, maaien van gazon, snoeien van bomen, zwemvijvers, vijvers, terrassen, opritten, parkings, verhardingswerken, blauwe hardsteen, afsluitingen, poolhouse,

vacaturescontactinfo@tuinen-vandemaele.be
W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be