landschaps- en tuinarchitectEen tuinarchitect biedt een antwoord op de woning, denkt mee met u en creëert een tuin die bij u past. Uw wensen, de mogelijkheden van het terrein en de omgeving giet een tuinarchitect in één concept.

Hoe gaan we bij Tuinen Vandemaele te werk voor tuinarchitectuur?

Het begint liefst met een plaatsbezoek. Wat wilt u? Hoe ziet de woning en het terrein eruit? Wat is er mogelijk? Bij een plan heeft Tuinen Vandemaele veel aandacht voor soberheid, openheid, de juiste plantenkeuze, kwalitatieve materialen, functionaliteit, stijl en sfeer.
Maar ook wat u wil is belangrijk bij het ontwerp. Indien mogelijk werkt Tuinen Vandemaele ook samen met uw bouwarchitect. Zo kan men onnodige funderingen vermijden en is de exacte plaats kennen van regenwaterputten en controleputten een must.
Op basis van alle info maakt Tuinen Vandemaele een voorontwerp. Dat is een eerste plan waarin we onze ideeën delen met u. Verwacht u aan een ingekleurd plan en eventueel 3D-tekeningen. U krijgt al voorstellen van (kwalitatieve) materialen en geschikte plantenkeuze.

De volgende fase is het gedetailleerd ontwerpplan: een definitief plan om een gedetailleerde offerte op te maken én de start om uw tuin te realiseren. In één of meerdere fases.

Op het uitgebreid beplantingsplan vindt u alle info over de voorziene beplanting met de correcte namen, exacte aanduiding van plaats en de aantallen. Iedere boom, heester, vaste plant… heeft eigen bloeikleuren en geuren. We luisteren graag naar wat u wil.

Het detailplan geeft u informatie over de verlichtingspunten en alle nutsvoorzieningen - van waterleidingen tot drainage. Ook de patronen van de verhardingen vindt u er terug.

Een goed planNaast een creatief en uniek ontwerp voorzien we ook alle nodige plannen die eventueel nodig zijn om de uitvoering tot in de details te kunnen uitvoeren.

Naast de presentatieschets voorzien we het ontwerpplan, beplantingsplannnen, verhardingsplan, technische detailplannen, 3d renderingen, ...

Zo kan u gerust zijn dat alles volgens 'plan' kan afgewerkt worden.

Gedetailleerd ontwerpplan
Is een definitief plan waar we mee van start kunnen gaan voor het opmaken van een gedetailleerde offerte en tevens de start om uw tuin te realiseren. Dit in één of meerdere fases.

Een uitgebreid beplantingsplan
Is een plan met exacte aanduiding en aantallen van de te gebruiken beplanting.
Iedere boom, heester, vaste plant, …wordt met U besproken naar uw wensen van bloeikleuren en geuren.
Zo heb je na aanleg steeds de correcte namen van de planten die iedere tuinliefhebber wel interesseert.

Detailplan
Hierbij worden verlichtingspunten aangeduid alsook nutsvoorzieningen van waterleidingen tot drainage. Ook de patronen van de verhardingen worden besproken.
tuinarchitect_80171418.png3dontwerp_920555928.pngtuinontwerp_374203001.pngtuinaannemer_1137118066.pngtuinaanleg_1027098084.pngtuinen_839853385.pngtuinontwerper_587847432.pngtuinarchitectuur_644171891.png

handige tuinonderhoudtipSnoeien van bomen


Laat nu uw bomen, heester, vaste planten en rozen snoeienmeer handige tuinonderhoudtip

klaar voor uw nieuwe tuinTuinen Vandemaele J bvba


Vlinderbeekstraat 2
8880 Sint-Eloois-Winkel
051/30.15.56
info@tuinen-vandemaele.be

Wij helpen u graag mettuinarchitectuur en ontwerp, tuinrealisaties, tuinaanleg, tuinonderhoud, persoonlijke tuinman, omgevingswerken, beplantingswerken, gazonaanleg, maaien van gazon, snoeien van bomen, zwemvijvers, vijvers, terrassen, opritten, parkings, verhardingswerken, blauwe hardsteen, afsluitingen, poolhouse,

vacaturescontactinfo@tuinen-vandemaele.be
W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be