top of page

TUINEN VANDEMAELE J, DÉ EXPERT VOOR ELKE TUIN EN GROENZONE IN WEST-VLAANDEREN

OVER TUINEN VANDEMAELE J

WIE?

Tuinen Vandemaele J heeft jarenlange ervaring in tuinrealisaties. In 1967 richtte Jozef Vandemaele Tuinen Vandemaele op als eenmanszaak. Sinds 2006 staat zoon Jurgen aan het hoofd van het bloeiend bedrijf. Jurgen Vandemaele is een gediplomeerd landschaps- en tuinarchitect. Hij behaalde ook zijn diploma als preventieadviseur. Sinds 2008 is Tine Vandeweghe (echtgenoot van Jurgen) actief bij Tuinen Vandemaele. Tine heeft een diploma van interieurvormgever en zorgt mee voor het uittekenen van plannen bv. inrichting poolhouse, 3d tekeningen. En natuurlijk ook alle administratieve taken. Zo is Tuinen Vandemaele J dé geknipte partner om de groenzones rond gereglementeerde bedrijven correct aan te pakken, volgens de richtlijnen van elk bedrijf. Het team van Tuinen Vandemaele J bestaat uit twaalf vaste werknemers, elk met hun eigen kwaliteiten en ervaring.

WAT?

Tuinen Vandemaele J is een ontwerpbureau en tuinaannemersbedrijf. Een kindvriendelijke tuin bij een privéwoning, een sfeervolle buitenruimte bij een kantoor of de complete groenaanleg rond bedrijven, geen enkele uitdaging is te groot.

Tuinen Vandemaele staat voor tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud. Voor een totaal tuinproject dus. De focus ligt altijd op sfeervolle tuinen, kwalitatieve materialen en oog voor detail.

WAAR?

De tuinmannen van Tuinen Vandemaele nemen tuinprojecten aan in de ruime regio van Sint-Eloois-Winkel, Ledegem, Izegem, Kortrijk, Waregem, Roeselare, Staden, Knokke… Kortom: in heel West-Vlaanderen. En daarbuiten.

WAAROM?

Tuinen Vandemaele J heeft de professionaliteit en het materiaal in huis voor alle kleine en grote tuinen. Of die nu moeten ontworpen, aangelegd of onderhouden worden. Een greep uit het aanbod: aanleg van gazon, afsluitingen, bezaaiing, beplantingswerken, snoeien en vellen van bomen, aanplanting van grote bomen, grondwerken en omgevingswerken, aanleg van terrassen, parkings en opritten, verhardingswerken, vijvers, zwemvijvers en andere waterpartijen...

Team Tuinen Vandemaele in Sint-Eloois-Winkel.jpg
4.jpg

ZIN OM UW TUIN AAN ONS TOE TE VERTROUWEN? VRAAG VRIJBLIJVENDE INFO.

Op het nummer 051 30 15 56 of via mail.

bottom of page