top of page
Zoeken

Straks genieten van uw tuin? Dan is het nu alle hens aan dek!

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

Tuinaanleg, een creatie in verschillende bedrijven


Met uzelf en onze hoveniers in de hoofdrollen. En daar mogen we geen gras over laten groeien! Want het voorjaar komt eraan. En dat is het moment bij uitstek om grote veranderingen in uw tuin aan te brengen als u dat wenst.


Tuinaanleg

Bij Tuinen Vandemaele J vindt u alle expertise onder één dak: van tuinarchitectuur en tuinontwerp over tuinaanleg tot en met tuinonderhoud. Voor het eerste bedrijf bent u aan zet, samen met onze tuinarchitect. Hij verneemt graag wat uw wensen en bedoelingen zijn en vertaalt dat in een tuinontwerp dat steeds gedetailleerder wordt. Graszones, paden, verhardingen, perken en aanplantingen, keuze van bomen, heesters en bloemen, alles komt aan bod. Met een 3D-ontwerp krijgt u een mooi beeld van hoe uw tuin er zal uitzien. Vervolgens gaan wij dat plan ook daadwerkelijk uitvoeren. Met een team van ervaren tuinaanleggers en een zeer degelijk machinepark dat de professionele realisatie van uw tuinproject garandeert. Ziet u op tegen het onderhoud van uw tuin? Geen probleem! Ook dat nemen wij met plezier voor onze rekening.


Een tuin is meer dan groen alleen


In het goede seizoen speelt het leven zich grotendeels buiten rond uw huis af. Een mooi terras, dat is volop genieten. Een zwembad of een zwemvijver, dan kan de pret helemaal niet meer op. Ook als u dergelijke ingrepen overweegt, zijn wij uw partij. Wij doen alle grond- en graafwerken voor terrassen en waterpartijen. En wij leggen bij uitbreiding zelfs opritten en parkings aan. Heeft u zin om dit jaar écht werk te maken van uw tuin? Contacteer Tuinen Vandemaele J dan zeker op tijd om uw tuinwerken in te plannen. Dan kan u meteen heerlijk ontspannen in de tuin zodra het weer het toelaat. Een aangenaam vooruitzicht, niet?

19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page