PROFESSIONELE AANLEG VAN MODERNE EN KLASSIEKE TUINEN, INCLUSIEF VIJVERS EN ANDERE WATERPARTIJEN

UITWERKING VAN ALLE TUINONTWERPEN

Met een ontwerp alleen hebt u nog geen droomtuin. Tuinen Vandemaele J voert graag uw plan of ontwerp voor uw tuin uit. Tot in de puntjes. Van Afzeliahout tot Zitbank. Geen plan of ontwerp is onze tuinaanleggers vreemd. Misschien wilt u niet de volledige tuin een nieuwe look geven maar slechts een gedeelte ervan laten aanleggen of renoveren. Denk bijvoorbeeld aan een afsluiting, een nieuw terras, een andere oprit, een tuinberging, een mooi gazon, een nieuwe vijver of zwemvijver… Ook dat doen we graag voor u.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Tuinen Vandemaele J realiseert allerlei tuinconcepten: moderne tuinen, landelijke tuinen, klassieke tuinen, vijvers en zwemvijvers, groenprojecten voor bedrijven… Onze aanpak? Met kennis van zaken, grondig en met kwaliteitsmateriaal. We hebben een uitgebreid machinepark om snel resultaat te hebben. Als tuinaannemer werken we uw project vlot af: van rioleringswerken, verhardingswerken tot beplantingswerken. Tuinen Vandemaele J weet van aanpakken: dat bewijzen de vele realisaties van groenprojecten en tuinen in West-Vlaanderen. En als u uw prachtige tuin graag in topconditie houdt, dan verzorgen we ook het tuinonderhoud als u dat wenst.

UW TUIN KRIJGT VORM

Na het uittekenen en ontwerpen van uw droomtuin moet deze natuurlijk ook aangelegd worden. Tuinen Vandemaele is dan ook voor u de perfecte keuze om dit in detail uit te werken. Is het nu een moderne, tijdloze of landelijke tuin, iedere tuin leggen we aan met zorg en precisie. Onze tuinaanleggers hebben alle nodige vakkennis om met de kwalitatieve materialen uw tuin volgens plan uit te werken. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark kunt u snel genieten van uw tuin.

Wilt u een moderne of klassieke tuin, met een zwembad of een zwemvijver?

Tuinen Vandemaele J legt hem aan volgens uw wensen. Wij komen graag bij u langs voor overleg en een gratis offerte.