top of page
Zoeken

Vakantiebeleving in eigen tuin, inclusief waterpret

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

Creatief met de aanleg van zwemvijvers


Zijn uw kinderen waterratten? En neemt u ook zelf graag een frisse duik? Dan is de aanleg van een zwemvijver het overwegen waard. Voor Tuinen Vandemaele J is het elke keer opnieuw een uitdaging én een plezier. Want je kan er alle kanten mee uit. Meteen aansluitend op het terras of te midden van het gazon. Strak geometrisch van vorm of met speelse bochten … Alles is mogelijk!


Zwemvijvers - waterpret

Als ervaren tuinaanleggers nemen we alle werken op ons. We hebben namelijk alle knowhow en machines in huis om uw project van begin tot eind te realiseren. Zo voeren we de grondwerken uit, denken we met u mee over de juiste waterplanten en zorgen we ook voor de eindafwerking. Paden naar het zwembad toe en errond, in blauwe hardsteen, in padoek of een andere exotische houtsoort. We creëren een mooi geheel dat in harmonie is met de stijl van uw tuin en uw woning.


Zwemvijvers, dé mix van plezier en natuur


Eens de zwemvijver er ligt, zal u verbaasd zijn hoezeer het buitenleven in uw tuin zich rond de vijver zal afspelen. Hij wordt een trekpleister voor jong en oud zodra de eerste zonnestralen verschijnen. Een oord van plezier, een bron van voortdurend nieuwe spelletjes. De kans om uw kleine kinderen te laten wennen aan het water en om ze even later te leren zwemmen. De ultieme ontspanning na een drukke werkdag en in het weekend. Bovendien wordt een zwemvijver vaak het decor om buiten te eten bij een barbecue of om vrienden uit te nodigen voor het aperitief. Maar waaraan u misschien niet meteen denkt, is het dierenleven rond uw vijver. Water trekt vogels, kikkers en insecten aan. Het is zalig om rustig naast het water te zitten en de bedrijvigheid gade te slaan van libellen en schrijvertjes, de vogels die komen drinken en de kikkers die ’s avonds als het koeler wordt, ineens paraat zijn. Ook dat is iets leuks om met uw huisgenoten te delen. En plots beseft u dan: dit is écht vakantie in eigen tuin! Heerlijk!

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page